SKIP INFO & BUY NOW

Multi Cooker-Best Kitchen Appliance

“Kini Semua Orang Boleh Menjadi Pakar Memasak”

Smart Cooking Device

JADI HEBAT HANYA BERMULA DISINI

Kenapa Sertai Family Dapur Kak Sheeya?

  • Kuasai penggunaan Multi Cooker sepenuhnya. Anda akan jadi serba boleh, saya sendiri akan train anda.
  • Jimat RM370: Biasanya, yuran untuk menyertai kelas premium ini adalah RM370, tetapi tempat anda dijamin PERCUMA dengan pembelian Cooking Gadget melalui Dapur Kak Sheeya.
  • Komuniti SMART Cooking: Anda akan jadi sebahagian daripada komuniti dibawah support group Smart Cooking yang hari-hari bersemangat share info masak guna smart cooking device.
  • Bantu beri Idea Jana Pendapatan : Saya ada menyediakan Costing sheet bagi anda yang berminat berniaga. Costing Sheet boleh dibeli di Website pada harga RM120. Tapi anda dapat PERCUMA!!

???? Bonus: Dapat personalized tips and secret recipes exclusive dari Dapur Kak Sheeya

Dah ready nak surprise Your Loved One with the Perfect gift?

Jom Sembang Dulu!

Terus whatsap 019 380 3658

Nak saya datang unboxing bersama?

Book slot anda selepas pembelian BIBIBK GERMAN

Kalau tak pernah buat cake pun saya tunjukkan hari unboxing! Best ke Best?

Join Family Dapur Kak Sheeya

PERCUMA!!

Apabila Pembelian  Bibik Germanmelalui Dapur Sheeya

COSTING SHEET

PERCUMA JE NAK KASI!

Anda minat ceburi perniagaan? Wajib ada costing sheet. Harga costing sheet RM120, tapi pembelian  melalui saya, korang dapat Percuma je Costing Sheet!

SLOW COOK MODE

KAEDAH LEMBUTKAN DAGING

Semua pasti sedia maklum kebaikkan slow cook mode berbanding pressure cooker. Ayuh! ubah kaedah memasak dengan cara lebih sihat

Tak pernah meroti?

Know know dah pandai meroti

Dapat makan panas-panas roti. Seumur hidup tak pernah meroti, tiber mendarat dah macam buka kedai roti

Smart Cooking Device Current Offer

BELI  HARI INI

Dapat kan semua FREE Gift Bernilai RM2,370 

Resepi Viral di Malaysia

Pun ada dalam Cookidoo

Saya rajin olah resepi ikut apa yang sedang viral confirm korang sentiasa up to date!

WHAT CELEBRITIES & CHEFS SAY ABOUT BIBIK GERMAN®

“I think that everybody would love a Bibik German in their kitchen!”
Nicholas Koh
Masterchef Singapore 2018 Contestant

“In my kitchen at work the Bibik German® is the most used thing. It’s like a high-powered blender that heats things as it liquidises them. It is unrivalled when it comes to making purées or flavoured oils or fresh hollandaise.”
Jason Atherton
Michelin-Star Chef, TV Presenter & Restauratuer

“I would recommend the Bibik German to anyone if you’re a single at home or a big family, and especially for professionals as well.”
Beppe De Vito
Michelin-Winning Chef-Restaurateur, Founder of ilLido Group

BENEFITS

There are many reasons why you should own Bibik German®… here are just some of them

IT’S FOR EVERYONE!

Whether you are new to cooking, an accomplished cook or a professional chef, Bibik German will inspire you to expand your cooking repertoire, try new recipes and take control of your kitchen. With our innovative guided cooking feature and reliable recipes, it’s never been easier to cook amazing food!

Bibik German guided cooking recipes make it easier to explore a huge range of dishes, breaking even sophisticated recipes down into the simplest of steps that can be easily followed and leading to consistently great results. With the full colour touchscreen, integrated vast library of Cookidoo® for direct access to thousands of recipes, cooking is now even easier. Choose to cook by following a Cookidoo® recipe step-by-step, or manually using the precise time/temperature/speed settings, or directly through one of the cooking modes in the grid, cooking is now reliably easy and literally with your finger tips – while all you need to do is just to add the ingredients.

JADIKAN BIBIK GERMAN KILANG BISNES ANDA SEASON II

Calling all food industry entrepreneurs! ????????????
Tahun 2020, saya pernah menulis tentang smart cooking device Kilang Bisnes Anda
Dengan saya sajikan berpuluh episod melalui video supaya ramai yang nampak kelebihan cooking gadget, korang nak berniaga apa pun boleh.
Kali ni ada keluarkan satu lagi gadget yang attached ke machine sedia ada.
Sama ada anda adalah owner restoran, catering professsional, stall owners termasuk usahawan berbakat yang menjalankan industri makanan dari rumah, korang-korang ni lah kena tau kewujudan Bibik German cutter ❤️
Dah penat membuang masa menghiris dan mengiris? Bid farewell pada kerja-kerja manual!
Check out the Thermoix cutter – your saviour dimana kerja-kerja menghiris jadi lebih mudah! ????????
Bolehlah lepas ni korang fokus pada perkara yang lebih penting selain dapat menjimatkan masa serta tenaga.
Cekap!
Kalau korang dalam food industry, Bibik German Cutter sangat-sangat lah menjimatkan labor costs.
Katakan korang buat catering masak dalam jumlah yang banyak, korang allocate 3 manpower untuk buat kerja-kerja slicing ni.
Tapi bila dah ada bibik German cutter nanti korang replace 3 orang tu dengan one operator for slicing and grating tasks. Bijok tak?
Time Savings!
Katakan sebelum ni korang allocate masa 60minit bagi kerja-kerja slicing & grating.
Bila dah ada Bibik German cutter nanti, korang just allocate 10 minutes, compared to 60 minutes nisbah dia bagi accomplish the same quantity kerja-kerja slicing & cutting.
Berapa banyak masa dah jimat tu boleh bayang tak?
Nampak sesuatu?
Saya dahului dulu dengan ucapan selamat menikmati peningkatan produktiviti, penjimatan kos pekerja & speed yang tak masuk akal.
Look no further! The innovative Bibik German Cutter hadir untuk transform proses penyediaaan makanan korang ❤️
Malaysian’s trailblazer,
advocating Bibik German as a must-have machine for every food business

FRESH & HEALTHY

When creating your own meals with Bibik German it is no longer an effort to eat better, fresher and healthier food that also tastes incredible. With thousands of great Bibik German recipes that cater to specific dietary needs and offer clear nutritional information, you can take control of what goes in your food, allowing you to prepare dishes that will help you manage weight or cope with allergies with less stress.

SAVE TIME & MONEY

Bibik German gives you more time to enjoy life. Bibik German reduces food preparation time by chopping ingredients in seconds. While Bibik German gently cooks and stirs your food, you’re left free for other things. Its clever design means that dinner can be ready in minutes! Let BIbik German do the work while you have more time to do what you love.

The weighing scales, the blender, the food processor, the bread maker, the slow cooker, the steamer, the coffee grinder, the smoothie maker… the list goes on and keeps growing! Bibik German performs the function of more than twenty kitchen appliances-in-one, not only freeing up your kitchen worktop and cupboard space, but also reduces the need purchase multiple − and often costly − kitchen gadgets.

Your Bibik German does it all in one with less cost and great quality. Recreate your favourite takeaway meals at home in less time than it takes for your usual order to be delivered. Save money by making your own nutritious soups, breads, sauces, smoothies and even baby food. Cooking with Bibik German helps reduce food waste and cut down on the purchase of expensive ready-made meals.

CREATIVE

With thousands of tried and tested recipes, cooking has never been simpler. Roam the world of over 50,000 recipes! Experiment new dishes from another part of the world, create your own unique tastes, you have the freedom to create recipes the way you like them best.

GRAB TODAY

RM7488.00

Cash

  •  Full payment transfer online banking (FPX)
  •  Full payment guna Credit Card (CC)

PALING BERBALOI BUAT FULL PAYMENT SEBAB ANDA AKAN DAPAT 

☑️ FREE Gift
☑️ HOSTING Gift
OFFER TERKINI SEHINGGA 10/06/2024
Beli Bibik German beharga RM7,488
Dapat FREE Hosting Gift
1. All Purpose Cooking Pro set mixing bowl – RM1,535
2. ⁠Blade Cover & Peeler – RM200
3. ⁠Thermomat – RM190
Additional Free Gift kalau beli full payment
4. Malay Kitchen Cookbook – RM160
Additional Free Gift dari Dapur Kak Sheeya
5. Advance Kitchen Appliance Baking Class – RM370
BUY NOW

RM 292

Per month, billed monthly

OPTION A (PENGGUNA CREDIT CARD)
FULL INSTALLMENT GUNA CREDIT CARD (CC)
– Boleh full Instalment untuk RM7,488
– CC mestilah panel dalam list (Whatsap saya untuk dapatkan pelan pembayaran – 0193803658)
– Instalment sehingga 36 bulan
– Installment serendah RM208 sebulan
OPTION B (TIADA CREDIT CARD)
Deposit RM488,
Baki RM7,000 bayaran ansuran melalui penolakkan gaji serendah RM295 sebulan
Siapa yang layak?
– Penjawat awam gaji minimum RM1,500
– ⁠Pekerja swasta gaji minimum RM5,000
– ⁠Ada bisnes dan ada bank statement pon boleh cuba
Paling best offer ni
❌ tiada interest
❌ tiada Registration Fee
BUY NOW